Utelek.

Bjuder jag på bild av , vi har käkat middag och ❤är ute på promenad med vovvarna medans vi myser.
När pappan är tillbaka så ska vi äta hemgjord äppelpaj till efterrätt, så kammat vardags lyx :)


Glad hallowen !

Vad jag blivit tråkig alltid fullt ös så glömmer bort att blogga:(
Ja idag har vi pysslat jag och barnen sedan åtta imorse blev en hel del fina saker och lilla Maya hade tålamod att göra klart en hel pärlplatta för första gången, hon börjar bli riktigt stor.
Har röjt undan här och tjejerna gick ut i snön medans Lill killen ska nu få sig en dusch :)))


Stackars liten

Rolle igår eftermiddag precis då vi skulle till och äta så lägger han hand ryggen på den kokheta plattan så akuten nästa. Pappan åkte med honom och fick konstaterat andra gradens brännskada men att han haft tur och det viktiga nu är att blåsorna inte går sönder så nu stannar han hemma och jag har koll på honom åtminstone idag.
Inser nu hur sjukt tålig barn är så dåligt samvete man får, fjärde barnet och den ända som hittills bränt sig på spisen.
Fick ihop 34 mössor igår några baby set sedan leverera dem till b- liten Mössorna är från strl 74- 128 som är färdigställda så nu kan man välja å vraka 😃 i både tyger och strl.


Hämtning

Från skola å dagis är jag på och så irriterad över tjat om kompisar, personligen hinner jag inte alltid med det jag ser hellre till att räcka till mina egna barn än andras. Givetvis har man bara ett barn är det ju lättare att ta hem kompisar sju dagar i veckan.
Nog om detta har ägnat min dag med att klippa och sy så nu har jag fått en blåsa av allt klippande :(
Hem å ordna mat!


Tisdag morgon

Och det har varit tyst från mig. Sovit en natt hos fina Elin och barn då både big b och min man jobbade natt myspys, sedan igår passade jag små tjejerna medan Elin och Big b var hos tatueraren så mysigt att få rå om dom och barnen får sådan glädje av varandra.
Hade även besök under dagen av Julias låtsas mamma Rebecka och hennes pappa kul att kunna umgås.
Nu är det snart dags för dagis och jobb närmare bestämt sy upp en hel del inför leverans imorgon. Vad gör ni andra i skitvädret idag?


Idag är ingen vanlig dag

För det är prinsens födelsedag hurra, hurra. Lilleman är nu hela två år och det har vi firat med massor av paket och tårta.


RSS 2.0