En dag

Kvar till skolan börjar och allvaret med vardag och alla dess tillbehör är igång :( trist men samtidigt nyttigt.
Vi storhandlade igår skönt, handlade gympakläder till stortjejen som börjar ettan med.
Nu är nästan alla redo att åka till dagis och fritids, hem sedan och försöka sy lite som ska till butiken så skoj.
Vad gör ni andra idag?


Stan

Sitter på charm i stan och myser med fika i fulvädret nu är vi klara och ska bege oss hem till vovvarna och några fynd blev det till Julia.


Höst

Brrrr nu är det höst grå mulet och kallt tolv gradera här fy, trodde vi skulle få fin väder då vi ska på stan.
Sitter nu i sängen och har morgonmys med barnen, kaffe och barn tv innan dagen tar fart på allvar med skola och dagis.
Dags att fundera vad man ska ta på sig i kallvädret, vad ska ni andra göra idag?


Tradera

Strular från Mob just nu, typiskt! Har lagt ut en del efter jag rivit runt i höst och vinterkläder här hemma och nu skulle jag lägga ut mer och så Strular det :(
Lilleman är nu också små snorig men som det verkar nu så blir det dagis imorgon iallafall och vi drar till stan Julia å jag, mamma dotter tid.
Nu ska jag strax köra hem Julias kompis och invänta min man som jobbar över och de tre trollen sover redan.


Goddagens

Hinner inte riktigt med här, syr som en toka och är med familjen. Idag är Jennifer på fritids och de andra hemma, Julia har kompis på besök också.
Måste berätta att Jennifer har tappat sin allra första tand, stor tjejen hon är så stolt.
Här ska dammsugas och skuras hua vad smuts och damm, lilla Maya är snorig om näsan med men i övrigt pigg så imorgon blir det dagis om inget ändras.


Trötter.

Är jag än, ont i skallen med hoppas på bättring. Mening att vi ska åka till Big B med familj eller rättare sagt fina Elin och barn men vi går se om huvudet känns bättre.
Nu är jag tråkig och säger hej så länge.


Snart natta!

Hoppas jag helt färdig sytt som en galning, städat, underhållit barn och stekt pannkakor en miljon tror jag puh.
Jennifer fick ta med kompis hem idag så det blev lite extra också, tur Maya hjälpte mig :) sedan plockade vi lite färska hallon som vi hade till maten och grädde förstås.
Nu har barnen lagt sig förutom Julia som är med en kompis så nu kastade jag mig på sängen en stund innan jag ska kolla bet från tradera och lägga brev/ paket i skicka lådan.


Fy fy

På mig som varit så dålig att blogga! Men nu är det så att jag sytt en del då jag ska leverera imorgon Torsdag.
Nu säljs mina sydda mössor mm där, en mysig butik i Timrå.
Idag har jag, Julia och Jennifer varit in på stan, handlat mera tyg och käka mjukglass i solen mys pys och nu dags att hämta mina underbara två små.


Paket

Har jag både hämtat och skickat, super snabb lev från hm på de jag klickade hem till små tjejerna nästa gång blir det Julia och Rolles tur.
Blogg appen funkade inte imorse för mig, nån fler?
Imorgon blir det dagis och fritids igen vardag på allvar och jag å Julia ska iväg och uträtta ärenden.
De två leggingsarna är till Maya och den andra bilden är till Jennifer som vuxit ur alla sina gamla kläder.


Skickat.

Iväg paket har vi precis gjort en hel drös som fått nya ägare så nu ska här sättas fart.
Ganska kul ibland när människor får en pik men ändå fattar de inte måste bara skratta hahahaha, så dumt :)
Ja ja alla är olika snabb tänkta.


Mycket.

Har det varit här så hann inte med bloggen igår, har varit himla trött med.
Var en sväng in på stan igår och köpte lite tyg, inget roligt men snyggt svart Jersey tyg :) tog mig i kragen igår och sydde upp två bumperskydd och två par axel pads till bugaboo ena ska säljas.
Idag då tråkiga Söndag så ska jag ta och röja upp lite är himla rörigt. Vad gör ni andra idag?


Fredag

Är här, igår hade vi främmande fram till tre tiden sedan var det dags för middag och mer än så var det inte riktigt.
Idag går en del av mina auktioner ut, gått riktigt bra faktiskt.
Solen skiner så vi ska ta oss ut och leka en längre stund, igår lekte vi en stund i regnet :( så trevligare att passa på nu.
Vår tanke var stugan nu i helgen men vi har en del hemma att stöka med och min prins jobbar över idag så vi blir hemma iallafall.
Barnen tycker vädret är trist så de vill börja på fritids och dagis igen och leka med sina kompisar så de ska jag ringa och kolla nu.


Tänd ett ljus.

Som vi har gjort för den stackars kvinna som gått bort här i Sundsvall, skatta er lyckligt som har era nära och kära brevid och vid liv. Tänker på er anhöriga.

Vila i frid!


Vankas besök

Idag kring lunch, Julias farmor och farfar ska komma så de blir till att slänga ihop något ärbart att fika.
Vår lilla tjej som nyss var bebis har fått sin första lösa tand hela sex år och snart börjar hon klass ett, skriver, räknar och läser bra för att var sex, Gud så tiden går fort.
Igår la jag ut ett par till grejor på auktion och dessutom tog jag tag i att börja grunda trappan :)
Alla sitter i vår säng och myser förutom Julia som sover än, myyys!
Pappan i huset skulle kika hem vid lunch då han glömt sina nycklar, stackarn behöva åka hem och vända.
Antar att det är dags för dagen att börja på allvar nu, bjuder på en bild på vår fula trappa innan grundning.


Fab day

Med min älskade Big b familj och god lunch och gulliga valpar som fått namn idag och älskade barn.
Toppen dag!!!!
Nu är vi hemma i torpet igen och dags för mellan mål och förberedelse av middag.
Sedan blir det fortsatt rensning och utläggande på tradera.


Dagens mama!

Nu är vi snart på g bjuder på en ovanlighet idag dagens mama.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_50220de3ddf2b3519500034d.jpg" class="image">


Dagens mama!

Nu är vi snart på g bjuder på en ovanlighet idag dagens mama.


Uppe med tuppen

Är jag och liten kille, de andra sover än förutom vovvarna då. Dagen idag blir det Big B med familj hos dom så vi två som är vaken ska ta och klä oss. Så kallt det känns ute idag, får en känsla av höst även om solen är framme Brrrr, blir kofta med idag för min del. Har klickat hem en hel del nytt till Jennifer på hm nu när garderoben är tom och mycket valde hon själv och givetvis fanns inte allt vi tänkt oss heller, vi väntar på paket iaf. Tillbaka till att klä oss höres later!


Hemma

Efter handlingen blev Ica och en sväng på biltema köpte lite färg :) tro vad jag ska göra, nån som vet? Barnen lagda, varor uppackade på sin plats och vad tror ni jag ser på min älskade hund? Ja just precis en fästning j-vel de är så vidriga och denna är den största jag sett huva tack gode Gud är den borta nu.... Nu blir det en kopp kaffe och lite mamma vård på det.


Sommar

Var tog den riktiga sommaren ivägen? Värme, bad, sol, strand och massa glass tycker inte att det varit en hel riktig sommar i år, fler som håller med? Nu är nytta gjord här och vi ska strax äta middag, köttfärssås och spagetti. Mannen är snart hemma och då ska jag åka och handla en snabbis lite tomt på vissa delar i skåpen och det gillar inte jag. Så here i Come Ica maxi!!!


Tradera

Har jag lagt ut massor av prylar på nu, hoppas bara någon vill ha dem, tidskrävande att fota allt men bra att man kan använda mobilen till det :) Dagen har bara flugit iväg och har inte gjort särskilt mycket nytta heller så får ta och sätta fart nu, men bara en kopp till innan jag drar på speeden och tar fram min kära snabel drake :)


Sålt

Jennifers urväxta kläder är redan sålda sköööönt! Tur man har en granne med flickor :) och kul för mig att få se de fina kläderna användas av någon i närheten. Idag verkar det bli skit väder med regn och rusk, bra för mig att göra det sista plocket här hemma och handla hem lite små grejor. Igår hämtade jag ut min bb bygel till vagnen så nu ska vi se om jag kan sy några roliga skydd. Nu är det dags för nytta.


Friheter

Tog vi oss idag utan att plockat klart men både barnen och jag behövde se och göra något annat. Vi tog en fika hos Annica med familj och tjejerna lekte lite ute i parken medan de små lekte inne. Barnen är duschade och lagda för natten och jag ska bädda rent i vår säng, medan mannen är och slänger skräp och hämta ut ett paket till mig :) Tänkte hinna slänga ut lite saker på tradera med, hoppas jag hinner. Vad ska ni göra så här under kvällen?


Vaaaarmt

Är det här och så himla kvavt i luften, man gnäller vare sig det är fint eller fullt väder :) konstigt det där. Tvättmaskin går varm nu iaf och de är bra och alla Jennifers kläder som är urväxta är nästan utplockade och jisses vad mycket det är. Dags att handla nytt till henne nu och sedan gå vidare på lillemans garderob, jobbigt att rensa i värmen och dum som jag är började jag med det nu!


Tar sig :)

Med tiden på morgonen vi är redan ute och solen lyser, hoppas att det håller i sig så tvätten får torka ute. Vi har en riktig ute unge, bara det lilleman vill göra nu och skriker, bråkar och blir hysterisk när vi ska gå in. Hur är era barn?


Tröttis

Har inte hunnit med att blogga nu, har varit fullt ös sedan kl åtta imorse kom upp iaf :) Fina À och pojkar kom på besök som avlöstes av kära Big B och Elin med barn, skickade iväg lite kläder med dom som rensats ur. I övrigt har jag rensat och städat alla garderober nere bara hallen kvar. Nu är jag trött så de blir natta här nu!


Nästan

Helt klart är tjejernas rum, bara små fix kvar :) nu blir det soffmys med popcorn och choklad pudding. Imorgon ska jag upp i tid..... Natt natt


Sur

Man beställer en sak och snabb lev utlovas det har nu gått 14 dagar och fortfarande inga grejor, däremot har jag fått fakturan...... Det gör mig så jäkla arg, det borde vara olagligt och det är en usel service gentemot kunderna man borde få kompensation när saker som detta inträffar och jag kommer aldrig handla på en sådan butik igen. Nu till roligare saker, vi har blivit sjusovare i vår familj alla sover jätte länge och jag gillar inte det så ikväll ställer jag klockan :) Igår kväll hann jag med att klippa lilleman, behövdes verkligen då tofsar stack ut vid öronen :) sött men inte min grej på en liten kille. Bild kommer bara han kan sitta still :)


Monterad

Är sängen nu och på sin plats men Gud vad allt tar tid, tids optimist med är jag men är inte klar än på långa vägar. Suck


Vitt!

Ska jag måla en hel del men får väl så lov att lova Big B att inte måla hela världen vit :) ang medlemskap och blod så kommer det också tror dock Rocco lämpar sig bäst för sniffandet då han jämt använt sin nos, måste först måla klart ;) Just nu kastar, sorterar och ordnar jag flickornas rum nu när sängen är klar och ska monteras upp. Fick en liten vit hylla så söt av min syster igår som ska till stugan men tror den hamnar hos brudarna istället. Fick också en supersöt gammal byrå ser ut som den skulle vara tagen från Pippi långstrumps filmer eller nått, den blir också vit till deras rum. Tror vitt har slagit mig åt skallen :)


Tok ryck

Har jag fått idag alldeles för mycket möbler och för lite plats så idag har jag monterat ner en del ifrån v- rummet och påbörjat ommöblering och kastning :) skönt ska det bli. Nu har vi käkat middag som my love tillagat, pastasås med vilt skav .Nu inväntar vi syster och barnens gudfar.


Glömt

Att berätta att vi skaffat oss en till fyrbent vän, en liten tjej på snart sju månader och världens goaste vid namn Angel <3 Dagen idag har hittills varit som alla andra och vi ska få besök senare av syster, bokat sedan länge. Igår målade vi barnens säng de blir våningssäng för dom och givetvis blir den vit :) min underbara man köpte igår en färgspruta, snacka om bra och mycket effektiv. Nu ska den målas ett varv till sedan är det bara torktid och montering kvar. Nu vill jag måla allt vitt hihi blir så ljust och fräscht, man kan sedan ha övriga saker i vilken färg man vill så som ljusstakar, ljus, kuddar och mattor mm. Vad gillar ni för färger?


Resterande bilder


God bitar från vår hall!

Nu är det snart middag och jag har målat klart lyktor, ljusstake efter mycket om och men med vädret. Bjuder på bilder av lyktorna jag målat och andra godbitar från vår hall. Två skyltar, barnens hängare, lampan och vår trapp som aka målas om i svart och vitt, tror det kommer bli toppen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_50193481ddf2b3359e000123.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_50193481ddf2b3359e000123.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_5019348b9606ee3ee4000013.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_5019348b9606ee3ee4000013.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_50193498ddf2b35616000069.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_50193498ddf2b35616000069.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_501934a29606ee064800012f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_501934a29606ee064800012f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_501934bce087c3421100002a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_501934bce087c3421100002a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_501934bfe087c33885000052.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_501934bfe087c33885000052.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_501934fa9606ee39ab000033.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_501935049606ee5c360001ed.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_5019352bddf2b354e6000089.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3562690/images/2012/pic_5019352ce087c372760001c9.jpg" class="image">


Busungar.

Har vi här hemma fullt ös i poolen som de länge väntat på att få bada i :) Liten kille är ute med Julia och åker liten fyrhjuling, vi kan inte få honom att kliva av utan ett raseri anfall, så kär i den. Idag ska jag måla klart det jag påbörjade igår innan himlen öppnade sig med blixt,dunder och hagel. Ganska skönt att det inte är stålande väder hela tiden för då vill vi vara ute och göra saker och mindre blir gjort här hemma, en del jag tänkt göra om eftersom här :)


RSS 2.0