Toppen Lördag.

 Familje utflykt har vi varit på idag, vi åkte färja  över till Hemsön som vi hade stora förväntningar på, ack vad vi trodde fel helt värdelöst! Åkte sedan lite här och där för att se oss omkring här i närhet, det var ändå dåligt väder. Efter hemkomst så käkade vi god middag och gick sedan och fiska med hund och barn mysigt värre, Jennifer fick en abbore och en mört å stolt var hon även om de var i miniatyr format haha!
Ligger i soffan nu och slappar då kidzen lagt sig, liten var så trött att han slocknad så fort han la huvudet på kudden, jobbigt att åka på utflykt och fiska.
 
 
 

Helg!

Äntligen helg, stackarns hjärtat mitt hann bara komma hit så fick han vända då vi glömt saker hemma :( Barnen har lagt sig men just nu har jag en lite prins i grod pyjamas som står och kikar på mig och ler charmigt, de kan vara bra söta. Har hunnit med att sy en hatt till Jennifer med idag, hon valde tyg själv och nu är den helt klar men bilder kommer att visas på sy bloggen.
Hoppas morgondagen bjuder på lite sol då regnet kom här, riktigt tråkigt då vi vill vara ute och leka men skönt så här på kvällen att mysa ner sig i soffan och bara slappa, äta något snaskigt och kika på en bra film. Nu ska jag surfa runt lite så kram och hörs imorgon!

Det är dålig update.

Här kan ju inte blogga från mob heller, ´vi åkte hem i förrgår för att tvätta och barnen skulle få gå de sista dagarna på dagis och fritids så nu är det sommarlov på riktigt :)
Nu är vi tillbaka i stugan och väntar på pappa A och äntligen har han nu semester i två veckor ska bli sååååå skönt, hitta på skojiga saker med barnen osv.
Måste försöka lägga upp lite bilder senare, har ett så vackert kort på vår vackra Rocco som jag tog ute nu då vi var hemma.
Nu ska jag roa barnen och dricka upp kaffet så trevlig helg så länge.

sent

Inlägg idag, tiden bara rinner iväg, tycker det är trist att varken kunna skicka mms eller att appen funkar sååå segt. Eftersom vädret varit till och från idag så har vi varit här hemma i stugan, har sytt upp två hattar och latat mig :) Nu ska jag göra middag och invänta mannen min.

Pimp My ride

Kan inte mobilblogga tydligen mina tidigare inlägg kommer inte fram hmm. Måste dela med mig av vad man kan fixa själv till vagnen med lite tyg och tålamod:) idag har vi varit i Härnösand i en lekpark sim barnen diggade hårt. Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, nått skoj iaf. Nu är det natta här.

Morning verkar som både jag och barnen är ...

img_4904 (MMS)

Morning verkar som både jag och barnen är trötta vaknade först vid nio tiden, kanske är stugluften,vem    vet. Fint väder har vi med hoppas det håller i sig, stugan är omringad av vackra blommor. Idag får vi besök och äldsta prinsessan kommer med dom och vi ska ha ett långt samtal för igår hittade hon på bus, tur man är mamma och känner på sig , mini tonåringar hm en del av uppfostring antar jag. Mys en stund nu med barnen innan dagen börjar på allvar.


Stugan är vi i nu härligt, allt är handlat...

img_0358 (MMS)

Stugan är vi i nu härligt, allt är handlat inför midsommar nu ska jag bara baka lite. Kvart samtalet gick utmärkt, prinsen är perfekt helt enkelt :)


Försov oss idag och kom tjugo min sent, me...

Försov oss idag och kom tjugo min sent, men de är ju sommar :) Hade inte kvart igår är idag tror jag behöver semester lite virrig kanske. Nu ska jag och äldsta prinsessan kila till banken och vidare på Ikea vad gör ni andra idag då?


överstökat är all städning nu bara all tvä...

överstökat är all städning nu bara all tvätt kvar, den är iaf påbörjad dock blir det inget hänga ut har precis varit en regnskur. Nu ska jag ta och väcka min man med lite kaffe på sängen och sedan åka på dagis för kvart samtal för lilleman sedan får jag hem mina gull ungar .


Dumt av mig! Tro att det ska bli fin väder...

Dumt av mig! Tro att det ska bli fin väder men nu dryper molnen tur jag solade efter lämning :) Igentligen är det bra då jag verkligen behöver städa och tvätta med, men hade varit trevligare att hänga ut tvätten. Min man sover efter att han jobbat hela natten så ska väl passa på att röja upp nu.


Startar på allvar.

Ska jag nu göra med mitt bloggande, för er som vet så har jag varit trög på det den senaste tiden. Har därför gjort en ny blogg och ska hålla mitt blogg humör uppe nu :) Alla  sover utom jag nu och min älskade jobbar natten, tack och lov är det den sista miss. Måste försöka somna nu då jag har en del på schemat imorgon så natt natt.


RSS 2.0